Pollastre ecològic Negre del Penedès

Criem pollastres negres del Penedès ecològics: viuen en llibertat i descansen en un galliner mòbil. Els anem canviant de pastura de tant en tant perquè gaudeixin sempre d’herba fresca i viuen picant a terra durant un mínim de 3 mesos.

Pollastre negre del Penedès

Des de la nostra granja de l'Estable dels 4 vents, criem els pollastres en contacte amb la natura que hi ha a l'entorn del massís de la muntanya de Montserrat, respectant el cicle vital i de creixement de l'animal.

La raça de pota negra i pell blanca dobla el pes de la tradicional, tot conservant la qualitat de la seva carn que destaca per la seva tendresa i sucositat. És molt rústica i s’adapta perfectament a la cria en llibertat. La seva carn és rica en proteïnes i molt baixa en greixos; els àcids grassos insaturats són més abundants que els saturats, fent de la seva carn un aliment molt saludable.

L'alimentació que proporcionem als nostres pollastres ecològics està basada en cereals provinents de l'agricultura ecològica produïts majoritàriament a prop de la mateixa granja i també herba i insectes que troben a l'entorn natural. En cap cas utilitzem productes químics, antibiòtics, hormones, antioxidants, emulsionants ni colorants.

El pes mig del pollastre és de 2'2 kg. Tot i així, com que creixen de manera variada, el rang pot anar de 2 kg. a 2'7 kg. aproximadament.

  • Servim el pollastre en diferents formats: sencer, tallat a quarts, tallat a octaus o tallat a dotzens.
  • Repartim cada 15 dies, i heu de fer la vostra comanda a través del formulari amb antelació a l'entrega.
  • Servim entre 24 i 48 hores després de la matança en un escorxador autoritzat, i el pollastre té 5 dies de consum preferent a partir d'aquesta.
  • No porten cap mena de conservant.
  • Es pot congelar.

La carn ecològica és més saludable

El benefici és directe perquè consumim carns sense conservants químics, i que en el seu procés de creixement estan en menor contacte amb pesticides i additius químics. A més viuen en unes condicions excepcionals i en un entorn privilegiat i a l'aire lliure.

  • Tot el nostre bestiar neix i creix a la mateixa explotació, a l’aire lliure.

    Tots els vedells i vedelles són nascuts a la mateixa explotació, fills del nostre ramat de vaques de pastura, s’alleten directament de la mare, i s’alimenten a base de prats i pastures, i, cereals i farratges provinents de cultius d’explotacions inscrites al CCPAE.

    Fes la teva comanda