El bestiar de l’Estable dels 4 vents

El nostre bestiar viu en un entorn privilegiat, el massís de Montserrat. Som productors ecològics i de proximitat de pollastres i vedella

Criem pollastres i vedells ecològics

A l'estable dels 4 vents criem bestiar ecològic, amb les millors condicions de vida durant tota la seva criança, i els venem sense intermediaris per oferir un producte ètic, de qualitat i de proximitat. Menjar sa, bo i ben cuidat!

El nostre bestiar

Tot el nostre bestiar neix i viu lliure pasturant tot l'any. Som ecològics d'arrel i a més tots els nostres productes tenen la garantia del CCPAE. A l'Estable dels 4 vents i les seves terres i criem pollastres negres del Penedès i vaques brunes del Pirineu que ofereixen unes carns excel·lents i de proximitat.

Pollastre ecològic Negre del Penedès

Viuen en llibertat i descansen en un galliner mòbil. Els anem canviant de pastura perquè piquin i gratin a terra i gaudeixin sempre d’herba fresca durant un mínim de 3 mesos.

Vedella ecològica Bruna del Pirineu

Les vaques del nostre ramat són Brunes i les creuem amb brau llemosí per obtenir una carn de qualitat. Fem ramaderia en extensiu, així el ramat viu en un entorn privilegiat, pastura lliure i a més ens ajuda a mantenir nèts els boscos.

Gaudeix de carn ecològica de qualitat i proximitat

El benefici és directe perquè consumim carns sense conservants químics, i que en el seu procés de creixement estan en menor contacte amb pesticides i additius químics. A més viuen en unes condicions excepcionals i en un entorn privilegiat i a l'aire lliure.

  • Tot el nostre bestiar neix i creix a la mateixa explotació, a l’aire lliure.

    Tots els vedells i vedelles són nascuts a la mateixa explotació, fills del nostre ramat de vaques de pastura, s’alleten directament de la mare, i s’alimenten a base de prats i pastures, i, cereals i farratges provinents de cultius d’explotacions inscrites al CCPAE.

    Fes la teva comanda