Com comprar

Comprar a L’estable dels 4 vents és fàcil, segur i ràpid! A més, les condicions de venda que et proposem s’han establert amb la finalitat d’aconseguir un comerç de proximitat just i per a entregar les nostres carns amb el màxim rigor i qualitat seguint els principis que expliquem al web.

Estàs a quatre passos de poder gaudir de la millor carn ecològica. Omple el formulari que trobaràs a l’apartat “Fes la teva comanda” amb les teves dades personals. Selecciona els productes i la quantitat que desitgis. Escull si vols que et portem la comanda a casa o bé si vols venir-la a buscar en un dels punts de recollida establerts, i tria també el dia d’entrega.

 

Dies d’entrega

Cada mes entreguem producte entre 1 i 2 cops. Depenent de l’època de l’any, de l’estat dels nostres ramats i del seu creixement els dies d’entrega poden variar lleugerament.
En l’apartat “Fes la teva comanda” trobaràs el calendari amb les entregues programades per a cada bestiar.

 

Punts d’entrega

Els nostres productes són de proximitat i entreguem a domicili a les comarques del Bages i a l’Anoia. També tenim dos punts de recollida en el cas que us sigui més còmode.

 

Els punts d’entrega establerts són:

C/Ensija
Polígon Industrial Sant Isidre
Sant Fruitós de Bages
Horari: Dijous d’ 11:00 a 12:30

L’Hortet del Bruc
Masia Can Marquès s/nº
El Bruc
Horari: Dijous de 17:30 a 19:30, Dissabte de 10:30 a 13:30

 

Pagament

El pagament és en efectiu a l’entrega del producte. Al realitzar la vostra comanda rebreu un correu electrònic amb l’informació de la vostra comanda i l’import total.

 

Reclamacions

En cas que el contingut del paquet no es correspongui amb la comanda o bé que arribi en mal estat, cal que us poseu en contacte amb nosaltres en les properes 8 hores.
Per qualsevol dubte o consulta podeu contactar amb nosaltres a través de l’apartat “Contacte” d’aquest web.